Over Wieke Wonen

Wieke Wonen is hét adres voor diverse maatwerk meubels in verschillende stylen: van strak tot landelijk.

Even voorstellen
Wij zijn Anton en Wieke van Nijkerk. Wij houden van sfeer creëren, het veranderen van een interieur én het aanpassen van meubels. Het zoeken naar meubels met speciale wensen is een grote zoektocht en in veel gevallen heb je een dikke portemonnee nodig. In onze moderne werkplaats, met de beste machines, maken wij diverse soorten meubels en leveren ze door heel Nederland!

Maak van je huis een thuis
In 2013 zijn we gestart met Wieke Wonen en de verkoop van maatwerk meubels via wiekewonen.nl. Een leuke website met inspirerende ideeën en betaalbare meubels om van je eigen huis een thuis te maken! In 2019 hebben we onze website in een nieuw jasje gestoken, zonder woonaccessoires, en zijn we nog verder gespecialiseerd in maatwerk meubels en sterk in het meedenken naar mooie oplossingen.

Bepaal je eigen sfeer
Met de juiste accessoires en materialen geef je jouw interieur in één handomdraai een kleine metamorfose! Een tip van Wieke: begin met de kleur die jou aanspreekt en verf of plak dit op een groot stuk karton. Zoek vervolgens in verschillende woonbladen naar meubels, materialen en accessoires die je mooi vindt of andere afbeeldingen die qua stijl bij jou passen. Scheur of knip deze plaatjes uit, plak alles op het gekleurde vel en voilà: je heb in een korte tijd jouw eigen moodboard gecreëerd. Snel, leuk en gemakkelijk!

Meubels op maat gemaakt
Ben je op zoek naar meubels of heb je een heel ander idee? Wij kunnen je helpen met meubels op maat die volledig aansluiten op jouw wensen. Vul onderstaand formulier in, maak een schetsje en wij werken het uit in een 3D-tekening!

Groetje Wieke